top of page

VÅRT
GYM

Tre rymliga fräscha och välventilerade gruppträningssalar och en helt ny maskinpark med några av branschens absolut bästa träningsmaskiner. Ett solarie som är bland det säkraste och bekvämaste som finns idag. Vi har även fina och fräscha omklädningsrum med dusch och bastu. 

 

Vi är verkligen stolta över vårt fina gymkoncept, vår trivsamma atmosfär, våra populära instruktörer, mångsidiga pass och inte minst all professionell kunskap vi gärna delar med oss av.

Bilder

Solarium

Vi erbjuder solarium från Ergoline som är världens ledande producent av professionella solarier. Det är bland det säkraste och mest bekväma solariet som finns idag. Kom in till oss och sola vårt fantastiska solarium!

OBS! Fr.o.m. 1 september 2018 är det lag på att man ska vara över 18 år för att få sola solarium. 

Åldersgräns

Styrketräning belastar kroppens leder och i ungdomsåren när kroppen växer mycket är det viktigt att träna med korrekt teknik och undvika övningar som belastar ryggens kotor och andra leder med för tung belastning. 

På Top Fitness Center får du träna när du kommit in i tonåren. Den tränande måste dock ha fått en gyminstruktion tillsammans med en instruktör innan träningen påbörjas. Programmet anpassas efter träningsbakgrund och fysiska förutsättningar.

Antidrogpolicy

Att använda droger påverkar träningsprestationerna negativt och kan i sin förlängning få förödande fysiska, psykiska och sociala konsekvenser. Här på Top Fitness Center förutsätter vi att våra medlemmar respekterar vår antidrogpolicy.

 

Med droger menar vi tobak, alkohol, narkotika och dopingpreparat.

bottom of page