top of page

VÅRA
KLASSER

Här hittar du mer information om våra klasser, hur man bokar sig samt ett par videos från utvalda klasser. 

Gym

Utomhus träning

Utomhus träning
Utomhus träning
00:36
Spela video
Step-Up
00:35
Spela video
Fys pass
00:25
Spela video
Cykel
00:18
Spela video
goactive!.png

BOKA PASS I MOBILEN

1.  Ladda ner appen ”Go Active!” till telefonen.

2.  Skriv in Provider Code (1 0 9 3 0 0)

3.  Logga in med dina uppgifter.


Användarnamn: din e-postadress
Lösenord: ditt födelsedatum (ÅÅMMDD)

goactive! (2).png
Klasser

Body Balance

Les Mills BODYBALANCE™ är en blandning av Yoga, Tai Chi och Pilates. Du rör dig till härlig musik och passet ger dig ökad rörlighet, styrka och balans. Du blir stark och smidig i hela kroppen och lämnar passet med en känsla av lugn, fokus och lycka.

KLASSER

ALL-YOU-NEED-TO-KNOW-ABOUT-BODYCOMBAT.jpg

Body Combat

Les Mills BODYCOMBAT™ är en klass med massor av kraft och energi.
Med tekniker från karate, taekwondo, capoeira, boxning och muay thai utmanar du en fantasimotståndare. Samtidigt förbrukar du massor av energi, blir skickligare, starkare och får ett större självförtroende. 
Passar både nybörjare och vana deltagare.

les mills 2 .webp

Body Pump

Les Mills BODYPUMP™ är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Klassen är perfekt för både kvinnor och män som vill träna igenom hela kroppen på en timme. Att BODYPUMP™ är enkelt gör det lätt att komma igång, och effektiviteten gör att du snabbt märker resultat. Du blir pushad av instruktören att göra ditt yttersta utifrån din dagsform och nivå.

Body Step.jpeg

Body Step

KOMMER SNART!

...

core.jpg

Core

Ett kraftfullt, stabiliserande pass med mycket fokus på mage och rygg. I hela din kropps kärna, din inre muskulatur, bär du din kropp. Därför är det oerhört viktigt att kombinera en stark yttre muskulatur med en väl fungerande och stark inre muskulatur. Där kommer corepasset in, genom väl utvalda övningar och inspirerande övningar. Du får både statiska och dynamiska övningar för att stärka upp, och skapa bättre rörlighet i din kropp.

stability-ball-core-hero.webp

Core/Boll

Ett varierande allsidigt pass med pilatesboll som redskap. Vi blandar kondition och styrka och du blir trött och svettig. Träningen ger stark bål, bra hållning och balans. Träning med pilatesboll ger både en större utmaning för din bål och du kan samtidigt anpassa träningen efter din kapacitet beroende på hur du placerar bollen.

tlse-crossfit-31140.jpg

Crosscage

...

csm_AdobeStock-122983997_menschen-beim-spinning_f369009aca.jpg

Cykel

Testa på cykelpass hos oss där upplägget ser olika ut från gång till gång. Det kan handla om allt från intervaller till uthållighet och instruktörerna gör alltid sitt bästa för att du ska orka dig igenom hela passet. Våra cyklar mäter även din effekt (Watt) så att du på ett roligt sätt kan tävla mot dig själv under passets gång.

health-fitness-2015-08-bollyx-image-main.webp

Dans

Ett virvlande konditionspass med koreografi inspirerad av olika dansstilar. Passet hämtas ur den traditionella aerobic kulturen där koreografin byggs till en enda sekvens av roliga, busiga steg och energigivande musik. Kom och dansa loss och lev livet med oss!

Fys.jpeg

Fys

...

LesMills Core.webp

LesMills Core

...

health-fitness-2015-08-bollyx-image-main.webp

Rörelse/Styrka/Stillhet

...

SHBAM.jpg

SH'BAM

Med enkla men heta danssteg, är SH'BAM® det perfekta sättet att forma kroppen och låta din inre stjärna lysa! Populära hits blandat med old school dängor vi alla känner igen är SH'BAM® ett befriande, roligt och socialt sätt att träna. Varje klass av SH'BAM® är levande, unik och rolig! Passar dig som gillar dans och har glimten i ögat! Passar både nybörjare och vana deltagare.

Body Step.jpeg

Step

KOMMER SNART!

...

Yoga Practice

Yoga / Yin Yoga

...

yogilates.jpg

Yogilates

Ett pass där vi kombinerar styrketräning, stretch och yoga och använder pilatesboll som redskap. Med mjuka skonsamma rörelser tränar vi igenom hela kroppen och gör dig stark, mjuk, smidig och avslappnad. Med pilatesboll som redskap kan du avlasta skuldra axlar och samtidigt ge bålen en utmaning.

zumba-fatcamera-c9d4ee824a0f4fda883484f878abc8ae.jpg

Zumba Fitness

Upptäck fördelarna med Zumba hos Top Fitness Center! Låt dansen bli din träningsform för att öka konditionen, bränna kalorier och forma kroppen. Våra Zumba-pass kombinerar olika dansstilar från hela världen, såsom salsa, samba, reggaeton, rock-pop och mer. Som leg. fysioterapeut fokuserar vår
dansinstruktör även på hållning och rörlighet, vilket är särskilt viktigt för dem som sitter mycket framför datorer eller mobiler. Välkomna!

istockphoto-1281854764-612x612.jpg

Workout Rockring

Ett roligt träningspass med enkel koreografi där vi tränar kondition, styrka och rörlighet med rockring, stepbräda och hantlar.
Rockringen väger 1,2 kg vilket gör den lätt att rocka med. Alla kan lära sig att rocka.

bottom of page