Danslärare 2020

Scrolla längre ner för att läsa mer om varje lärare!

Huvudlärare & Koreograf

ANNIKA VALEUR

Ålder

27 år 

Favoritdansstil

Jazz

 

Bästa dansminnet

Jag skulle för första gången vara danser på en musikal, och innan hade jag inte dansat mycket. Föreställningen var 'Beauty and the Beast', och det var sedan där jag fick reda på att det var det jag skulle göra med mitt liv.

Danserfarenhet

Just nu: studerar High Advanced diploma i Performing Arts på Performing Arts School. Gått på Stepz dansutbildning i Köpenhamn 2013. Arbetet som free-lance dansare i events, musikvideos, modeshows, film och shows i Danmark. 1 år musikal kurser med ämnena: dans, teater och sång, 2016.
Cheerleader (girly hip hop style) för Köpenhamn handbollslag, 2017.

Rektor & Koreograf

EMELIE LJUNG

Ålder

26 år 

Favoritdansstil

Dancehall och Feminine Jazz.

 

Bästa dansminnet

Medverkade i en Juldansuppvisning och var med i fem olika dansnummer under en och samma show. Blev tvungen till att byta om bakom kulisserna för att hinna till nästa dansnummer. Att uppträda så många gånger med olika dansstilar och outfits, var absolut det roligaste jag varit med om.

Danserfarenhet

Började min dansutbildning med Ballet och Tapp-Dans som liten medans jag bodde i USA. När jag kom hem till Sverige igen så fortsatte min passion för dans. Dansade Cheerleading i 3år. Gick på Move Dancestudio I 5 år, dansade Jazz och Showdans, Hip Hop Street, Musikaliskdans, MTV Style, Dancehall, Hip Hop Funk. Gick 1 år på Lazars dansskola där jag dansade pardans Foxtrott, Vals, Bugg, Cha-Cha. Jobbat på Young Moves i 3 år som Huvudkoreograf och Instruktör. Nu jobbar jag som Koreograf och Rektor för Young Moves Dansskola. Har 5års erfarenhet av projektledning, marknadsföring och rekrytering. 

Assisterande Dansinstruktör

FRIDA SETTERBERG

Ålder

15 år 

Favoritdansstil

Hip-Hop Street

Bästa dansminnet

Var när jag uppträdde i Lisebergshallen med disco dans. Stämningen var oerhört cool och alla var klädda i dräkter med massor av glitter på, alla var taggade att visa vad vi hade lärt oss. Det var så kul att se att folk gillade vårt uppträdande och allt var värt det hårda jobbet.

Danserfarenhet

5 år på Nordic Wellness där jag dansade Hip-Hop Street, när jag avancerade inom dans stilen började jag på Sinclairs och dansade där i 4 år, provade även på disco dans (par dans) 2 av dem 4 åren. Sedan började jag på Lazar och dansade hiphop Street i 3 år. Älskar och har väldigt lätt för att jobba med barn. Har tidigare suttit barnvakt för många av mina föräldrars vänners barn, och har även haft praktik på dagis. 

Huvudlärare & Koreograf

MARK LENSKJÆR FRIES

Ålder

26 år 

Favoritdansstil

Lyrical Jazz

 

Bästa dansminnet

Min första danslektion, för då upptäckte jag att dans var något som jag skulle göra resten av livet och något som jag jätte gärna ville jobba med någon dag. Det var kul och jag kände mig så fri. 

Danserfarenhet

Studerar High Advanced diploma i performing arts på Performing Arts School.  Innan hade jag dansat på två olika dansskolor i Köpenhamn, främst jazz, contemporary och ballet flera gånger i veckan. Sedan började jag street på min utbildning, som jag tycker är en cool och rolig dansstil.

Huvudlärare & Koreograf

ANNE SOFIE SKØTT

Ålder

22 år 

Favoritdansstil

Contemporary lyrical och Jazz

 

Bästa dansminnet

Det var en gång när jag dansade med min gamla dansgrupp och vi skulle dansa för en enorm publik till EM i handboll i Danmark. Det var så mycket folk och så mycket energi och vi körde hårt! Den gången vill jag alltid minnas.

Danserfarenhet

Studerar High Advanced diploma i performing arts på Performing Arts School. Jag har dansat sedan att jag var 6 år gammal och har dansat många olika stilar. Exempelvis hip hop, jazz, modernt, ballet, contemporary lyrical och show dans. Jag har också undervisat barn i åldern 4-14 år och har varit koreograf och danslärare för mitt gamla gymnasium.

Kontakt

Öppettider
Nya Tider! fr.o.m. 6/4

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lördag

Söndag

07:00-22:00
07:00-22:00
07:00-22:00
07:00-22:00
07:00-20:00

09:00-18:00
09:00-18:00 

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
cybex_edited.png
Eleiko logo 2.png
Booty Builder Logo.png
MAG.jpg
Ergoline.png

 © 2020 Top Fitness Center