Danslärare 2022
Scrolla längre ner för att läsa mer om varje lärare!

Porträttbild.jpg

Rektor & Huvudlärare

Liv Sundblad

Favoritdansstil

Contemporary och Theatrical Jazz

 

Bästa dansminnet

Mitt bästa dansminne är från när jag och min syster var i London och tog dansklasser på Pineapple Studios. Det var människor där från hela Europa, i alla åldrar och att se hur dans kan förena alla sorters människor var så mäktigt!

Danserfarenhet

Jag har mitt ursprung på Gotland där jag började dansa på kulturskolan när jag bara var fyra år. Det började med balett men har sedan blivit alla olika sorters jazz, modernt och stepp och efter gymnasiet följde jag min dröm och flyttade till Göteborg för att studera. Jag är utbildad musikalartist och dansare på Performing Arts School i Göteborg och har sen jag tog examen arbetat med olika föreställningar och undervisat parallellt. Till hösten kan ni se mig i musikalen Annie på Lisebergsteatern i Göteborg. Jag har undervisat på Young Moves sen 2019 och har nu fått den stora äran att ta över som rektor. Jag brinner verkligen för att få dela med mig av allt dans har gett mig och jag har tagit fram fyra ledord som beskriver det. Glädje, Rörelse, Utveckling, Uttryck. Mitt mål är att varje lektion ska innehålla de här fyra byggstenarna så att du, oavsett vad din anledning är till att dansa, ska kunna uppfylla dina mål på Young Moves. 

Liv undervisar i Dansworkshop, Jazzstyles och Contemporary Fusion på Onsdagar och Torsdagar.

YoungMoves_PMS_180mm_logoblue.jpg

Huvudlärare

Kerstin Englund

Favoritdansstil

Bästa dansminnet

Danserfarenhet

 

Kerstin undervisar i Lek/Show, Showdans, Streetdance och Jazzstyles på Lördagar.

Fanny.jpeg

Huvudlärare

Fanny Gustafsson

 

Favoritdansstil

Feminine Vibe och Streetjazz

 

Bästa dansminnet

Ett av mina bästa minnen är när jag studerade på Musikteaterskolan i Bjärnum där vi gjorde en show med temat att följa sina drömmar. Känslan som vi förmedlade av att ingenting är omöjligt kommer följa med mig för resten av livet. Alla gånger jag fått beröra och inspirera barn och vuxna med dans ligger varmt om hjärtat.

Danserfarenhet

Jag är uppvuxen i Karlshamn och började redan vid 5 års ålder att dansa på lokala Dansföreningen Le Piqué. Jag har undervisat barn och ungdomar i föreningen de senaste 8 åren. Genom åren har jag dansat stilar som Jazz, Funky Jazz, Street, Showdans och feminine vibe! Efter gymnasiet gick jag Musikallinjen på Eslövs folkhögskolas och nu har jag precis avslutat mina studier på Musikteaterskolan i Bjärnum. Nu bär det av mot Göteborg för nya erfarenheter och jag ser så mycket fram emot att få dansa tillsammans med er!

Fanny undervisar i Streetdance och Contemporary Fusion på Söndagar.

Maja_edited.jpg

Assisterande Lärare

Maja Lundholm

 

Favoritdansstil

Contemporary Lyrical och Streetjazz

 

Bästa dansminnet

Det var på ett K-Pop event kallat omaya 2020 där jag och min dansgrupp fick uppträda på scenen inför en massa människor. Ljuset var nästan magiskt när det bländande mina ögon och det var som om att hela publiken bara försvann för ett ögonblick och där stod jag i rampljuset. Men det roligaste var inte bara dansen utan hejandet och energin man fick av publiken.

Danserfarenhet

Jag har dansat sedan jag var 6 år här på Young Moves som en bra grund och nu studerar jag på Hulebäcksgymnasiet inriktning dans. Jag har danserfarenhet inom jazz, contemporary lyrical, modern, balett, k-pop och street jazz.

Maja undervisar i Lek/Show på Lördagar.