Danslärare 2019

Scrolla längre ner för att läsa mer om varje lärare!

Huvudlärare & Koreograf

ANNIKA VALEUR

Ålder

27 år 

Favoritdansstil

Jazz

 

Bästa dansminnet

Jag skulle för första gången vara danser på en musikal, och innan hade jag inte dansat mycket. Föreställningen var 'Beauty and the Beast', och det var sedan där jag fick reda på att det var det jag skulle göra med mitt liv.

Danserfarenhet

Just nu: studerar High Advanced diploma i Performing Arts på Performing Arts School. Gått på Stepz dansutbildning i Köpenhamn 2013. Arbetet som free-lance dansare i events, musikvideos, modeshows, film och shows i Danmark. 1 år musikal kurser med ämnena: dans, teater och sång, 2016.
Cheerleader (girly hip hop style) för Köpenhamn handbollslag, 2017.

Rektor & Koreograf

EMELIE LJUNG

Ålder

26 år 

Favoritdansstil

Dancehall och Feminine Jazz.

 

Bästa dansminnet

Medverkade i en Juldansuppvisning och var med i fem olika dansnummer under en och samma show. Blev tvungen till att byta om bakom kulisserna för att hinna till nästa dansnummer. Att uppträda så många gånger med olika dansstilar och outfits, var absolut det roligaste jag varit med om.

Danserfarenhet

Började min dansutbildning med Ballet och Tapp-Dans som liten medans jag bodde i USA. När jag kom hem till Sverige igen så fortsatte min passion för dans. Dansade Cheerleading i 3år. Gick på Move Dancestudio I 5 år, dansade Jazz och Showdans, Hip Hop Street, Musikaliskdans, MTV Style, Dancehall, Hip Hop Funk. Gick 1 år på Lazars dansskola där jag dansade pardans Foxtrott, Vals, Bugg, Cha-Cha. Jobbat på Young Moves i 3 år som Huvudkoreograf och Instruktör. Nu jobbar jag som Koreograf och Rektor för Young Moves Dansskola. Har 5års erfarenhet av projektledning, marknadsföring och rekrytering. 

Assisterande Dansinstruktör

TYRA FLORÉN

Ålder

15 år 

Favoritdansstil

Street Dance

 

Bästa dansminnet

Det var när jag hade min första dansuppvisning i rytmisk gymnastik. Jag var runt fem år. Kommer ihåg att jag var så taggad men super nervös. Allt gick jättebra och det var super roligt!

Danserfarenhet

5 år av rytmisk gymnastik, dansat 1 år på Young Moves Dansskola. Har aktivt arbetat med barnpassning i 3 år, varit ansvarig på barnkalas och praoat på dagis. 

Huvudlärare & Koreograf

MARK LENSKJÆR FRIES

Ålder

26 år 

Favoritdansstil

Lyrical Jazz

 

Bästa dansminnet

Min första danslektion, för då upptäckte jag att dans var något som jag skulle göra resten av livet och något som jag jätte gärna ville jobba med någon dag. Det var kul och jag kände mig så fri. 

Danserfarenhet

Studerar High Advanced diploma i performing arts på Performing Arts School.  Innan hade jag dansat på två olika dansskolor i Köpenhamn, främst jazz, contemporary och ballet flera gånger i veckan. Sedan började jag street på min utbildning, som jag tycker är en cool och rolig dansstil.

KONTAKT

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Öppettider

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lördag

Söndag

7-22

7-22

7-22

7-22

7-20

9-18

9-18

Jul & Nyår

Ons 1/1

Sön 5/1

Mån 6/1

Stängt

9-18

9-18

 © 2020 Top Fitness Center

Utsedda till topp 5 i kategorin "Årets gym" i Guldhjärtat 2017

Eleiko logo 2.png