UNGDOM

&

SENIOR

Här hittar du information om vad som är aktuellt på gymmet gällande träning för ungdomar och seniorer. 

August.jpg
tfc_tyra.jpg

Bra Start killgruppen

Träning för killar mellan 12-15 år med tränare August Christoffersson. 

Söndagar 18:00-19:30

Om August: 

Hej jag heter August och är 20 år gammal, jag började träna här på Top Fitness Center redan som 14 åring och jobbar även i receptionen sen 2017. Jag tränar huvudsakligen styrketräning med syfte att bli starkare, må bra, få ökad rörlighet samt att hålla mig skadefri. Förutom gymmet har jag deltagit i en rad olika idrotter som fotboll, innebandy, kampsport och parkour. Jag vet själv hur de är när man är ny på gymmet och känner sig lite vilsen i en djungel av olika övningar och redskap. Därför har jag nu fått rollen att lära upp ungdomar från grunden så dom ska få en så lyckad och rolig upplevelse av gymträning som möjligt.

Pris

10-kort  1800 kr 

Bra Start tjejgruppen

Träning för tjejer mellan 12-15 år med tränare Tyra Florén. 

Söndagar 18:00-19:30

Om Tyra: 

Mitt namn är Tyra Florén och är 17 år gammal. Jag har tränat i tre år här på Top Fitness Center. Jag jobbar i receptionen, är utbildad LesMills instruktör, har varit danslärare för Young Moves och fått leda både gruppträningspass och individuella tränings introduktioner för ungdomar här på gymmet. Just nu läser jag första året på gymnasiet. Mitt mål med gymträning är för att få en god hälsa och må bra. Detta vill jag dela med mig av.

Pris

10-kort  1800 kr 

Över 85?

Är du 85 år och haft minst tre aktiva årskort hos oss de senaste fem åren? Då har du rätt till ett gratis guldmedlemskap som gäller året runt, livet ut!