top of page

UNGDOM
&SENIOR

Här hittar du information om vad som är aktuellt på gymmet gällande träning för ungdomar och seniorer. 

Sofia Stalfors.jpg
tfc_tyra.jpg

Bra Start killgruppen

Träning för killar mellan 12-15 år med tränare Sofia Stalfors. 

Söndagar 18:15-19:15

Om Sofia: 

Hej jag heter Sofia och är 18 år gammal, jag började träna här på Top Fitness Center för flera år sedan och jobbar som ungdomsledare och även i receptionen. Jag tränar själv huvudsakligen styrketräning med syfte att bli starkare och må bra både fysiskt och psykiskt. Jag vet själv hur det är när man är ny på gymmet och känner sig lite vilsen i en djungel av olika övningar och redskap. Därför har jag nu fått rollen att lära upp ungdomar från grunden så de ska få en så lyckad och rolig upplevelse av gymträning som möjligt.

Pris

10-kort  1950 kr 

Bra Start tjejgruppen

Träning för tjejer mellan 12-15 år med tränare Tyra Florén. 

Söndagar 18:15-19:15

Om Tyra: 

Mitt namn är Tyra Florén och är 18 år gammal. Jag har varit ledare för Bra start i ungefär ett år. Det är något som har varit super roligt. Jag har tränat flera år här på Top Fitness Center. Jag jobbar i receptionen, är utbildad LesMills instruktör, har varit danslärare för Young Moves. Just nu läser jag tredje året på gymnasiet. Mitt mål med gymträning är för att få en god hälsa och må bra. Detta vill jag dela med mig av.

Pris

10-kort  1950 kr 

Över 85?

Är du 85 år och haft minst tre aktiva årskort hos oss de senaste fem åren? Då har du rätt till ett gratis guldmedlemskap som gäller året runt, livet ut!

bottom of page