top of page

UNGDOM
&SENIOR

Här hittar du information om vad som är aktuellt på gymmet gällande träning för ungdomar och seniorer. 

hmM999.webp

Pris

10-kort  1950 kr 

Träning för killar mellan 12-15 år med tränare Ida Stalfors. 

Söndagar 18:15-19:15

Om Ida: 

Hej jag heter Ida och är 17 år gammal, jag började träna här på Top Fitness Center för flera år sedan och jobbar som ungdomsledare och även i receptionen. Jag tränar själv huvudsakligen styrketräning med syfte att bli starkare och må bra både fysiskt och psykiskt. Jag vet själv hur det är när man är ny på gymmet och känner sig lite vilsen i en djungel av olika övningar och redskap. Därför har jag nu fått rollen att lära upp ungdomar från grunden så de ska få en så lyckad och rolig upplevelse av gymträning som möjligt.

Ida Stalfors.jpg
bi241y.webp

Pris

10-kort  1950 kr 

Träning för tjejer mellan 12-15 år med tränare Tuva Youngström. 

Söndagar 18:15-19:15

Om Tuva: 

Mitt namn är Tuva Youngström och jag är 17 år gammal. Jag har tränat på Top Fitness Center i många år och har sedan 3 år tillbaka jobbat i receptionen. Styrketräning är en stor del av min vardag där jag strävar efter en god fysisk och psykisk hälsa. Då gymträning omfattas av många olika maskiner, övningar men även korrekt teknik så vill jag främja kunskap och säkerhet. Därför har jag nu fått rollen att handleda ungdomar från grunden och på så sätt bidra till en så lyckad och rolig upplevelse av styrketräning som möjligt!

Tuva Youngström.jpg

Över 85?

Är du 85 år och haft minst tre aktiva årskort hos oss de senaste fem åren? Då har du rätt till ett gratis guldmedlemskap som gäller året runt, livet ut!

bottom of page