UNGDOM

&

SENIOR

Här hittar du information om vad som är aktuellt på gymmet gällande träning för ungdomar och seniorer. 

Bra Start killgruppen

Träning för killar mellan 12-15 år med tränare Gustav Hall. 

Söndagar 18:00-19:30

Om Gustav: 

Mitt namn är Gustav Hall och är 22 år. Har tränat i 4 år på top fitness center. Jag är licensierad personlig tränare, kostrådgivare och online coach. Jobbar även som PT här på gymmet. Har alltid älskat att sporta och vara aktiv. Spelat allt från fotboll och innebandy - till mer padel, golf och tennis på senare tid. Efter studenten 2018 bestämde jag mig för att satsa på golfkarriären, men under resans gång fastnade jag för gymträningen. Det var då valde jag att utbilda mig till personlig tränare. Att få jobba med mitt favoritintresse, samtidigt som jag får lyfta människor närmare sina mål och till en bättre hälsa, det är drömjobbet enligt mig. Men för att få något du aldrig haft, så måste du göra något du aldrig gjort. Ta första steget nu!

Pris

10-kort  1800 kr 

Bra Start tjejgruppen

Träning för tjejer mellan 12-15 år med tränare Tyra Florén. 

Söndagar 18:00-19:30

Om Tyra: 

Mitt namn är Tyra Florén och är 17 år gammal. Jag har tränat i tre år här på Top Fitness Center. Jag jobbar i receptionen, är utbildad LesMills instruktör, har varit danslärare för Young Moves och fått leda både gruppträningspass och individuella tränings introduktioner för ungdomar här på gymmet. Just nu läser jag första året på gymnasiet. Mitt mål med gymträning är för att få en god hälsa och må bra. Detta vill jag dela med mig av.

Pris

10-kort  1800 kr 

Över 80?

Är du över 80 år och har aktivt årskort hos oss? Då har du rätt till ett gratis guldmedlemskap som gäller året runt, livet ut! 

Är du inte kund hos oss idag kan du köpa ett årskort som därefter övergår till guldmedlemsskap efter 12 månader.