top of page

Hela terminen har eleverna på Young Moves jobbat med sina dansnummer som de längtar efter att få visa för er! Vi kommer bjuda på en färgsprakande dansshow på Kungsbacka Teater med alla våra grupper, från de yngsta på fem år som står på scenen för första gången till våra rutinerade tonåringar som gång på gång visar var skåpet ska stå. Kom och avsluta en fantastisk termin och fira in sommaren med oss på Young Moves den 18:e Maj på Kungsbacka Teater!

 

Dagen kommer se ut som följande: 

 

15.00 samlas alla elever på teatern. Vi har en kort samling i salongen innan eleverna visas till sina logeutrymmen backstage. Varje grupp kommer ha en egen plats, elever som dansar i flera grupper har sin plats med den första gruppen de uppträder med. Ordningen kommer att presenteras för eleverna på samlingen i salongen. Hos de yngre barnen kommer det finnas lärare och assisterande lärare finnas på plats i logeutrymmet under hela föreställningen. 

16.00 är det genrep på scenen. Alla grupper sitter i salongen under tiden och tittar och stöttar varandra. Vi går lugnt igenom alla in och utgångar och placeringar på scenen med rätt kläder och skor. De elever som dansar i flera danser behöver inte byta kläder utan kan genomföra hela genrepet i kläderna de ska ha i det första numret de uppträder med i showen. Dock kan det vara bra att ha rätt skor för de olika danserna för att få testa hur de känns att dansa i dem på scengolvet. Vilka kläder eleverna ska ha hittar du på våra sociala medier!

Efter genrepet gå alla elever bak till logeområdet och gör sig redo för föreställningen. 

17.30 släpps publiken in. 

18.00 börjar föreställningen.

Under föreställningen kommer lärarna ha olika uppgifter bakom scenen och hjälpa alla elever på plats till sina nummer. Föreställningen förväntas hålla på ungefär en timme så om man vet med sig att det är länge att sitta och vänta kan det vara bra att ha med sig något att äta. 

Efter föreställningen kommer en grupperna ut i foajén en åt gången i sällskap med en lärare och så får föräldrarna komma och hämta dem. Detta kommer ske i åldersordning så de yngsta kommer ut till sina föräldrar först. 

 

Biljetter hittar du HÄR

 

På uppvisningsdagen når ni oss på telefonnummer: 

0763091935

bottom of page